Bryllupsfotograf

Med erfaring og professionalisme, sikrer vi minderne fra jeres store dag.

Bryllupsbilleder der er lige jer. Fotos af jeres store dag, som er lige så unikke og specielle som jer og jeres kærlighed. Få knivskarpe og flotte lyse, smukke og naturlige fotos af jer som brudepar.

Vi går grundigt og professionelt ind i enhver opgave og det er jeres sikkerhed for et resultat der vil bringe jer glæde resten af livet.

Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker og fanger med kameraet, præcis det i ønsker der skal være fokus på.

Når i efter brylluppet sidder og ser på jeres bryllupsbilleder, skal i sidde med verdens største smil, så er vores arbejde lykkedes.

Kontakt os

    Hvorfor tager vi egentlig bryllupsbilleder?

    Billeder og fotos funktion er som historieskrivning. Et bryllupsfoto er derfor dokumentation for det som er foregået. Et billede af jer som brudepar, fortæller resten af verden at i nu hører sammen. Der er andre symboler på dette. Vielsesringene, selve vielse og gæsterne som vidner. Vielsesattesten, måske regningen for bryllupsfesten og de sjove historier. Nogle af disse er formelle, andre mere uformelle, så hvorfor bruge en bryllupsfotograf, der er jo rigelig med dokumentation for at i er blevet gift.

    Gode bryllupsbilleder er følelsesmæssig dokumentation. I er et brudepar og derfor et par. Når man får vakt minder ved at se på sine bryllupsbilleder, er det følelserne fra dagen man genkalder, og følelserne for den anden. Et bryllupsfoto minder jer om dagen, men også om de følelser der var grunden til at i overhovedet fik en bryllupsdag at fejre og mindes.

    Som bryllupsfotograf fanger vi ikke kun dokumentation. Vi fanger følelserne og giver jer noget som kan genskabe stemningen, følelserne og minderne. Fotografen er som de gamle skrivere, der dokumenterede alt hvad der foregik ved hoffet, så eftertiden kunne blive klog af det.